Lite bakgrund

Popitoppkören är en kör för alla sångglada som gillar att sjunga poplåtar som legat eller ligger på topplistorna. Pop i topp helt enkelt. Framför allt låtar på svenska skrivna av vårt lands fantastiska låtskrivare och tonsättare.

– Att inspirera och lyfta andra människor är det bästa jag vet. Gemenskap, positiv energi och sångglädje ska frodas i mina körer då jag verkligen älskar att entusiasmera människor. Som körledare kommer jag att bygga Popitoppkören på att alla kan sjunga och de körer jag lett hittills har visat att det stämmer. Jag vill att vi ska ha väldigt roligt och utveckla våra röster tillsammans utan nån som helst prestationsångest. Vi använder inga noter utan lär oss stämmorna på plats säger Susanne Fellbrink, grundare av Popitoppkören och körledare i densamma.

Mångsysslaren Susanne Fellbrink har jobbat i musikbranschen i mer än 30 år och i alla möjliga former. Mest känner vi henne som artist och låtskrivare och hennes musik spelas framför allt i P4. Men hon har även jobbat som showproducent i många år, bla i sin egen showgrupp Stars 4U. Hon har också ägt och drivit en egen konsert- och festlokal, Våningen, och gett ut ett flertal album både för barn och vuxna.

Under senare år har hon varit initiativtagare och projektledare för flera olika musikaliska projekt. Bland andra ”Visa för alla” och ”Visa för världen” som gick ut på att lära nyanlända det svenska språket genom att sjunga ur vår svenska visskatt, med Susanne som kör/allsångsledare.

Vill du veta mer om Susanne och lyssna/titta på hennes musik/videor så titta in på www.susannefellbrink.se.